Cand iti propui sa cuceresti o fata care iti place, trebuie sa tii cont in primul rand de varsta ei. Desi unele reguli se aplica in general, la orice femeie, exista unii pasi care trebuie omisi cand vine vorba de o adolescenta sau de o femeie mai in varsta decat tine.

Cum sa cuceresti o fata mai tanara ca tine pe care abia ai cunoscut-o?

1. Cunoaste-o mai bine – Primul si cel mai important pas. Inainte sa te implici intr-o relatie, trebuie neaparat sa stii cu cine ai de-a face, sa o intelegi si evident, sa te inteleaga si sa te accepte si ea la randul ei. Pentru majoritatea fetelor, o conversatie de calitate e un mare plus pentru pretendent. Intreab-o despre ea, despre familia ei, despre hobby-uri, despre preferinte, dar fii atent sa nu depasesti limita cand ea nu doreste sa vorbeasca despre un anumit subiect. Raspunsurile pe care le primesti iti pot raspunde si tie la intrebarea: „E oare fata potrivita pentru mine?". Poate descoperind lucruri care nu se acorda cu persoana ta, iti dai seama ca de fapt nu doresti o relatie cu ea.

2. Arata-i ca o placi cu adevarat si nu tii cont de varsta ei – Daca diferenta de varsta e destul de mare, poate aparea oricand un obstacol ridicat fie de voi, fie de anturaj sau familie. Daca aduci tot timpul aminte de cati ani ai tu sau cati are ea, n-o sa fii prea convingator si nici prea seducator.

3. Nu te grabi – Daca ati iesit deja o data in oras, nu-i cere a doua intalnire a doua zi. Lasa-i timp sa se gandeasca la cum a fost si la cum ar putea sa continue. O relatie se construieste usor si in timp. Libertatea e importanta atat pentru tine cat si pentru ea.

4. Fii atent si prietenos – Intreab-o cum se simte, cum i-a fost ziua, arata-i ca te preocupa starea in care e. Nu o ignora cand sunteti in oras cu grupul tau de prieteni, nu o face sa se simta in plus pentru ca e mai mica decat tine.

5. Flirteaza – Dar doar atunci cand simti ca relatia voastra a ajuns in acel punct in care gesturi romantice si subtile sau replici cu subinteles isi au rostul. Foloseste-te de ce ai aflat despre ea pentru a-i face mici atentii cand se asteapta mai putin.

6. Fii intelegator – Daca nu vrea sa se intalneasca intr-o anumita zi cu tine, nu trage concluzii pripite si nu o forta sa faca ce nu-i place. Accepta ca are o viata personala din care tu nu faci inca parte si daca o presezi s-ar putea sa nici nu faci vreodata.

7. Nu vorbi despre sex – Mai ales daca i-ai putea sugera ca asta e singurul lucru pe care il vrei de la ea. O fata mai tanara decat tine se gandeste in primul rand ca te atrage pentru placerile sexuale pe care ti le-ar putea oferi. Si daca nu vrei sa ii transmiti acest mesaj, nu vorbi despre sex decat atunci cand relatia e destul de coapta pentru discutie.

8. Si totusi ai grija la varsta ei
– Dragostea nu cunoaste varsta, rasa sau distanta. Insa fetele mai tinere au o capacitate mai redusa de a-si vindeca sentimentele ranite decat o femeie experimentata care a mai trecut prin destule despartiri. Ai grija la varsta ei, pentru ca o relatie cu o minora se poate pedepsi cu inchisoarea.

Cum sa cuceresti o femeie mai in varsta ca tine?

1. Poarta-te matur – Nu te purta ca un copil in prezenta ei. Nu te scobi in nas, nu te scarpina, nu face glume proaste cu altii de fata cu ea. Fie ca o cunosti sau nu, nu trebuie sa ii lasi impresia ca nu poti avea grija de tine, ca nu stii ce inseamna viata, ca nu te descurci sau ca ai nevoie de o femeie care sa te ajute la treburile gospodaresti (adica un fel de mama). Eventual, cand e pe langa tine, vorbeste despre o carte, despre un film interesant si putin mai dificil, despre un concert sau o piesa de teatru, despre lucrurile pe care un barbat de varsta ei le-ar face sau le-ar aprecia. Cu toate astea, nu pretinde ca esti cineva care, de fapt, nu esti si nu te preface ca iti plac lucruri care nu iti plac. Se pot intoarce impotriva ta.

2. Fii atent la aspectul tau – Nu te juca pe calculator sau pe telefon, nu mirosi ca si cand n-ai facut dus de 2 zile. Nu ii vei atrage atentia decat in mot negativ. Femeile mature apreciaza un after-shave si un parfum discret. Piaptana-te si nu te arata in prezenta ei ca si cand tocmai te-ai ridicat din pat. Adopta o pozitie dreapta cu pieptul inainte, astfel incat sa impui atentie.

3. Implica-te intr-o activitate – Mai ales intr-una in care s-ar putea implica si ea sau in care deja e implicata. Asigura-te ca ai talentul, cunostintele necesare si ca nu te vei face de rusine. Altfel te poti face de ras si nu ii castigi deloc respectul sau pretuirea.

4. Nu te sfii sa o inviti in oras
– Asta e un bun mod de a-i arata ca esti mai matur decat arati si ca a iesi cu o femeie mai in varsta nu e ceva tabu.

5. Nu o aburi – Adica nu te duce la ea cu texte invatate din filme sau replici de agatat pentru ca o femeie matura va gasi acest gest deplasat si nu o va impresiona cu nimic. Vorbeste cu ea normal, ca si cu o prietena pentru ca ii va crea senzatia ca se simte in siguranta si in largul ei cu tine.

6. Imprieteneste-te cu prietenii ei – In primul rand pentru ca femeilor le place ca grupul lor de prieteni sa fie acceptati de un potential partener, si in al doilea pentru ca atunci cand veti iesi impreuna nu te vei simti strain. Un mare plus ar fi ca pretenele o pot influenta in favoarea ta, daca le esti lor pe plac.

Aplica regulile de cucerire a unei fete mai tinere, doar ca de data asta trebuie sa fii de doua ori mai atent sa nu gresesti.
Classifieds
Classifieds
^ Top