Ca barbat, trebuie sa iti dai seama imediat atunci cand prietena sau femeia pe care vrei sa o cunosti doreste ceva de la tine. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa le castigi increderea.

Nu trebuie niciodata sa jignesti o femeie in legatura cu modul in care arata. Daca ai decis sa ai o relatie o vei iubi exact asa cum este ea, indiferent de aspecte.

Trebuie sa te intelegi cat mai bine cu prietenele ei. Atunci cand aveti o iesire in grup nu trebuie nici tu si nici ea sa va comportati ciudat. Are nevoie de incredere, sunt prietenele ei si poti sa fii sigur ca le va impartasi unele din secretele voastre.

Vorbiti cat mai mult si despre orice subiect. Femeile doresc asta, sa aiba un partener cu care sa vorbeasca. In acelasi timp ati putea sa le faceti complimente incontinuu referitoare la imbracaminte, aspect, machiaj sau lucrurile pe care le plac.

Cateodata trebuie sa va comportati ca niste adolescenti. Sun-o pe neasteptate si spune-i ceva dragut sau acorda-i cate un buchet de flori fara vreo ocazie speciala.

Classifieds
Classifieds
^ Top